Babyshower

Is je BFF of zus in blijde verwachting? Dan is er niets leukers dan haar te verrassen met een Babyshower.

Babyshower High Tea met heerlijke zoete & hartige heerlijkheden en diverse soorten thee.

Gezellig samen de komst van het kleintje vieren onder het genot van een high tea en de nodige cadeautjes. Bij Grand Café Van Ruysdael begrijpen wij dat als geen ander. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je babyshower te houden. Het team van Ruysdael staat voor je klaar om van jouw babyshower een onvergetelijk moment te maken.

Onze Babyshower High Tea is inclusief diverse soorten thee. Daarnaast kan er gekozen worden uit koffie, cappuccino of koffie verkeerd. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur. Andere consumpties zoals fris en vruchtensap, alcoholische dranken of speciaalkoffies die eventueel worden besteld, worden apart in rekening gebracht.

Voor een glutenvrije High Tea geldt een toeslag van € 4,5 p.p. Let op! Het gaat hier om glutenvrije gerechten. Want hoewel wij uiteraard ons best doen om kruisbesmetting zoveel mogelijk te voorkomen, kunnen we het helaas niet garanderen, omdat we in de keuken werken met producten die gluten bevatten.

Het is helaas niet mogelijk om een vegan, suikervrije of lactosevrije High Tea aan te bieden.

Wij vernemen graag of we de babyshower met roze of blauwe items mogen aankleden. Daarnaast blijft ook altijd de mogelijkheid om zelf decoratie mee te brengen.

TIJDEN:
Onze High Tea is van maandag t/m donderdag te reserveren tussen 11.00 en 14.30 uur vanaf 2 personen.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is de aanvang om 14.00 uur.

BABYSHOWER 'VAN RUYSDAEL'
€ 28,50 p.p.

Arrangement babyshower

Thee of koffie met hartige hapjes & heerlijke zoetigheden

De Bayshower High Tea gaat van start met koffie of thee en vervolgens serveren wij een proeverij van verschillende hartigheden en verleidelijke zoetigheidjes om samen van te genieten.

We vernemen graag vooraf, mits mogelijk, met hoeveel zwangere dames we rekening dienen te houden.

© Grand Café Van Ruysdael 2023   |    Design: ATLJ Vormgeving