Koningsfeest

Koningsnacht 26 april
Koningsdag 27 april

Koningsnacht - DJ Merijn & Zanger Rocky Vosse

Op vrijdag 26 april sluiten wij rond 16.00 uur en openen weer om 18.00 uur als de tafels en stoelen aan de kant zijn gezet voor en swingende koningsnachtparty a la BRUYS onder leiding van DJ Merijn en zanger Rocky Vosse. Deze feestmakers weten een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige gezellige herinneringen achter te laten. Feest gezellig mee!

De minimum leeftijd is 21 jaar en de entree is uiteraard gratis!
Kom op tijd, want vol=vol. 

Koningsdag - Sjook

Zaterdag 27 april om 12.00 uur barst ‘Koningsdag’ los. Het buitenpodium op het terras van Grand Café Van Ruysdael biedt ruimte voor een van de meest verrassende bands; SJOOK!

Sjook is de Soul- en Discoformatie bij uitstek! Deze vrolijke, strakke band timmert al ruim 25 jaar aan de weg en staat garant voor een spetterend en geslaagd feest. Een zangeres en een zanger, ondersteund door een stevige ritmesectie. De spat-zuivere backing vocals en de spetterende blazerssectie zijn de kers op de taart. Gezamenlijk staan zij garant voor de aanstekelijke Sjook-sound die publiek in beweging zet en zalen doet dampen. Alles met passie! Partytime in optima forma.

Koningsdag (avond) - DJ Jeroen Hamer & zanger Delano Duncker

We sluiten Koningsdag af met deejay Jeroen Hamer en zanger Delano Duncker. Als dat geen gezellig en knallend Oranje Bal wordt.... ;-)

Mis het niet!

Tot ziens, tot Van Ruysdael!

Koningsdag post 1080x1350

© Grand Café Van Ruysdael 2023   |    Design: ATLJ Vormgeving