• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Welkom

Koningsdag - Sjook + Bruys!


Ook Koningsdag wordt het één groot feest bij Grand Café Van Ruysdael. Het publiek wordt 's middags getrakteerd op de geweldige formatie SJOOK en een swingend feest met DJ & zanger in de avond.


Koningsdag met SJOOK

Vrijdag 27 april om 12.00 uur barst ‘Koningsdag’ los. Het buitenpodium op het terras van Grand Café Van Ruysdael biedt ruimte voor een van de meest fantastische band uit Noord-Holland; SJOOK

Sjook is de Soul- en Discoformatie bij uitstek! Deze vrolijke, strakke band timmert al ruim 25 jaar aan de weg en staat garant voor een spetterend en geslaagd feest. Een zangeres en een zanger, ondersteund door een stevige ritmesectie. De spat-zuivere backing vocals en de spetterende blazerssectie zijn de kers op de taart. Gezamenlijk staan zij garant voor de aanstekelijke Sjook-sound die publiek in beweging zet en zalen doet dampen.

Voorproefje van Sjook? Check dan even deze filmpjes


Kortom: Een fantastisch optreden op het buitenpodium bij Van Ruysdael vanaf 15.00 uur op koningsdag.

De minimum leeftijd is 18 jaar en de entree is gratis!

 

Konings Bruys

Iedere laatste zaterdagavond van de maand kun je heerlijk ouderwets gezellig uitgaan bij Grand Café Van Ruysdael. Maar speciaal in verband met de verjaardag van onze koning hebben we de editie van Bruys in april 1 dagje vervroegd. Vanaf 19.00 uur staat de deejay met zanger klaar om je een swingende avond te bezorgen op vrijdag 27 april (koningsdag).

 

Mis het niet! 

Tot ziens, tot Van Ruysdael!