• U bent hier
  • Home
  • Nieuws & Events
Nieuws & Events

Toekomstplannen

Di. 10 nov. 2020 | Gemeente Heemskerk: Horecaondernemers mogen terrassen in Heemskerk overkappen. Het college gaat onder voorwaarden akkoord met het overkappen van terrassen door horecaondernemers voor de duur van 10 jaar.

Toekomstplannen

Lees hier het volledige artikel >

De horeca voelt de effecten van de coronamaatregelen op dit moment behoorlijk en een terrasoverkapping waardoor gasten ook met minder mooi weer op gepaste afstand uit eten en drinken kunnen gaan, kan de bestaanszekerheid van diverse horeca en retail in Heemskerk vergroten. Horeca is namelijk belangrijk voor een levendig centrum. De gemeente Heemskerk leeft en denkt mee met ondernemers en creëert met dit akkoord een lichtpuntje aan de horizon in deze tijden. 

Grand Café Van Ruysdael is samen met buurman Jack's Café direct met de experts aan de tekentafel gaan zitten om ideeën inzichtelijk te maken en de diverse mogelijkheden te bespreken. Dat zou er als volgt uit kunnen gaan zien. Wij hopen natuurlijk van harte dat de Gemeente Heemskerk binnenkort de definitieve vergunning zal verstrekken, zodat een terrasoverkapping snel werkelijkheid kan worden en wij weer kunnen gaan doen wat wij het allerliefste doen: Onze gasten laten genieten van eten, drinken en gezelligheid bij Van Ruysdael!

overkapping2
  overkapping4 overkapping3


Informatie

Social media

Openingstijden

In verband met coronavirus zijn wij alleen geopend voor afhalen en bezorgen. 

Dagelijks van 10:00 - 20:00 uur
Coffee to go | Take away Lunch & Diner | High Tea, Wine, Beer, Cocktail @home 

Contact

Grand Café Van Ruysdael
Ruysdaelstraat 1
1961 RM  Heemskerk

0251 232 232
reservering@grandcafevanruysdael.nl


© Grand Café Van Ruysdael 2021