• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Welkom

De Wico's & Dr.Groove


De Heemskerkse Volksfeesten worden ingeluid met een ‘1e deuntje’ van DE WICO'S bij Grand Café Van Ruysdael. DR. GROOVE neemt de avond voor hun rekening. We starten om 11.00 uur en de entree is gratis.


 

De Wico's

vind zijn oorsprong terug in 1965 met als oprichter toetsenist Wiebe Dijkstra. Vanaf 1976 vervult Jan Laan het slagwerk van het duo. Toetsenist Udo Jansen was de opvolger van Wiebe Dijkstra van 1994 tot 2012. Vanaf 2012 tot heden vervult Kees de Ruijter de rol als toetsenist. De Wico's zijn ruim 50 jaar actief in de IJmond en omstreken en zullen dit jaar voor het eerst het spits afbijten tijdens de eerste deun bij Van Ruysdael. Als dat geen feestje wordt...!!!

 

Dr. Groove

In de avond wordt er plaats gemaakt voor DR. GROOVE, de soul-, funk- en disco band uit Noord-Holland die van elke gelegenheid een onvergetelijk feest maakt. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de soul-, funk- en discoclassics, het dak eraf bij dampende disco en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.
Dr. Groove laat het je beleven! Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt en een uitgebreide band compleet met blazers, is geen zaal te groot en geen publiek te klein, want een avond met Dr. Groove is altijd feest!