• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Welkom

Sjook & Jukebox


Op de laatste kermisdag  pakken we bij Van Ruysdael uit met de topformatie SJOOK & JUKEBOX. We zijn geopend vanaf 14.00 uur en de entree is natuurlijk gratis! Graag tot ziens op deze laatste kermisdag van 2018.

 

 

 

SJOOK!

Het buitenpodium op het terras van Grand Café Van Ruysdael biedt op de laatste kermisdag van Heemskerk ruimte voor een van de meest fantastische band uit Noord-Holland; SJOOK!

 

Sjook is de Soul- en Discoformatie bij uitstek, die we ondertussen allemaal kennen van de onwijs gezellige koningsdag en het waanzinnig goeie optreden bij Van Ruysdael! Deze vrolijke, strakke band timmert al ruim 25 jaar aan de weg en staat garant voor een spetterend en geslaagd feest. Een zangeres en een zanger, ondersteund door een stevige ritmesectie. De spat-zuivere backing vocals en de spetterende blazerssectie zijn de kers op de taart. Gezamenlijk staan zij garant voor de aanstekelijke Sjook-sound die publiek in beweging zet en zalen doet dampen. Deze wil je echt niet missen!

 

Voorproefje van Sjook? Check dan even deze filmpjes

 

JUKEBOX

 

De afgelopen jaren heeft deze feestband een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich gelaten met een unieke multimedia show.

Het gehele repertoire, bestaande uit meer dan 200 nummers en medleys in alle stijlen, is voorzien van flitsende videobeelden die synchroon met de muziek meelopen.

Op de grote schermen worden danspasjes voorgedaan, lopen songteksten mee, etc.

Dit maakt het meezingen en meedansen voor de feestelingen natuurlijk nog makkelijker en leuker. 

 

Voorproefje van Jukebox? Check dit youtube filmpje