• U bent hier
  • Home
  • Nieuws & Events
Nieuws & Events

Koningsfeest | 26 & 27 april

Koningsnacht en Koningsdag wordt het één groot feest bij Grand Café Van Ruysdael. Het publiek wordt getrakteerd op optredens van zangers, live bands en een swingend feest met DJ Merijn & zanger Mats van der Zon

Koningsfeest | 26 & 27 april

Koningsnacht - Royal Flush

Om 22.00 uur mogen de tafels en de stoelen aan de kant voor ROYAL FLUSH. De afgelopen jaren heeft deze feestband een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich gelaten met een unieke show. Het gehele repertoire bestaat uit covers, hits en medleys in alle stijlen.

Kortom een knalfeest op koningsnacht dat begint om 22.00 uur. De minimum leeftijd is 18 jaar en de entree is uiteraard gratis!

Koningsdag - SJOOK

Zaterdag 27 april om 12.00 uur barst ‘Koningsdag’ los. Het buitenpodium op het terras van Grand Café Van Ruysdael biedt ruimte voor een van de meest fantastische band uit Noord-Holland; SJOOK

Sjook is de Soul- en Discoformatie bij uitstek! Deze vrolijke, strakke band timmert al ruim 25 jaar aan de weg en staat garant voor een spetterend en geslaagd feest. Een zangeres en een zanger, ondersteund door een stevige ritmesectie. De spat-zuivere backing vocals en de spetterende blazerssectie zijn de kers op de taart. Gezamenlijk staan zij garant voor de aanstekelijke Sjook-sound die het publiek in beweging zet en zalen doet dampen.

Voorproefje van Sjook? Check dan even de filmpjes op hun website http://www.sjook.nl/
Een fantastisch optreden op het buitenpodium bij Van Ruysdael vanaf 15.00 uur op koningsdag.

Konings Bruys

Iedere laatste zaterdagavond van de maand kun je heerlijk ouderwets gezellig uitgaan bij Grand Café Van Ruysdael. En helemaal op koningsdag! Vanaf 19.00 uur staan deejay Merijn en zanger Mats van der Zon klaar om je een swingende avond te bezorgen.

Mis het niet!

Tot ziens, tot Van Ruysdael!

 Informatie

Social media

Openingstijden

Maandag: vanaf 11:00 uur
Dinsdag: vanaf 10.00 uur
Woensdag: vanaf 10.00 uur
Donderdag: vanaf 10.00 uur
Vrijdag: vanaf 10:00 uur
Zaterdag: vanaf 10:00 uur
Zondag: vanaf 11:00 uur

 
Keuken geopend tot: 22:00 uur

Contact

Grand Café Van Ruysdael
Ruysdaelstraat 1
1961 RM  Heemskerk

0251 232 232
reservering@grandcafevanruysdael.nl


© Grand Café Van Ruysdael 2019
Website door Pieter Smit Media