• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Welkom

Wielerronde met Stef Horn, DJ Aad & René Verkerk


Zondag 2 september is het feest in Heemskerk met de jaarlijkse wielerronde en speciaal voor dit evenement is Stef Horn gecontracteerd! Daarnaast zullen DJ Aad en Radio 10 deejay René Verkerk voor nog meer gezelligheid en sfeer zorgen.


Met een biertje op de stoep!

Niets is gezelliger dan tijdens de Wielerronde bij Van Ruysdael op de stoep te staan. Mooi uitzicht op de fietsers en ondertussen een lekker biertje pakken. Grand Café Van Ruysdael is vanaf 12.00 uur geopend. Tijdens deze zondagmiddag en -avond trakteert Van Ruysdael het publiek op optredens van STEF HORN en de deejays Aad & René Verkerk.

 

Stef Horn is een zeer talentvolle zanger uit Alkmaar met een eigen verfrissend stemgeluid en gaat momenteel als een komeet!
Zijn repertoire gaat van Rene Froger tot aan Tom Jones en van Tino Martin naar disco classics en van de mooie ballads tot aan gezellige Nederlandstalige meezingers. Party DJ Aad is deze middag ook aanwezig en zal alle heerlijke feestnummers en kermishits uit de boxen laten schallen.

 

In de avond zijn het podium en de draaitafels voor Radio DJ René Verkerk.
Rene Verkerk is er 1 uit bouwjaar 1970. Je weet wel het jaar dat Paul McCartney het uiteengaan van the Beatles bekend maakt en het jaar dat TopPop voor het eerst wordt uitgezonden met Ad Visser en Penney de Jager.
Sinds 1995 werkzaam voor de Nederlandse radio. Tegenwoordig bij Radio 10 in het weekend en als vaste vervanger bij Somertijd.
Daarnaast is hij al ruim 25 jaar actief in het land als Feest DJ. Met zijn energie, humor en snelheid is hij de DJ die van elk evenement echt een feest maakt.

 

 

De entree is natuurlijk gratis en de minimum leeftijd 18 jaar.

 

Tot ziens bij de Wielerronde!