• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Welkom

Alle Tijd - Peter Beense - Tom Haver - Feestdj Jordy


Donderdag 6 september openen de deuren om 11.00 uur en is het vanaf 13.00 uur genieten geblazen van de band "Alle Tijd" en optredens van Peter Beense, Tom Haver en de hits van feestdeejay Jordy!ALLE TIJD

AlleTijd iseen Alkmaarse 6-mans-coverband met maar 1 doel: Feest op èn voor het podium! Het motto is niet voor niets: AlleTijd voor elk feest! Het repertoire bestaat uit covers van dansbare (neder)pop, classic rock en sweet soul music. Alle Tijd speelt de nummers soms zoals ze horen, maar steeds vaker met een eigen, aanstekelijk AlleTijd-sausje.

 

PETER BEENSE

Peter Beense is een fantastische gepassioneerde Amsterdamse volkszanger die gegarandeerd zorgt voor een Big Party. Dat merk je 

meteen als hij op het podium nummers als 'Ik mis je zo', 'de Koster', of 'Fiësta' ten gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, Zuid-Amerikaans tintje op z'n tijd. 

 

DJ JORDY

De allround (feest) dj Jordy Kribben wist het op jonge leeftijd al ! Ik wil dj worden!
Op zijn 13e jaar kwam hij al in aanraking met het licht en geluid op verschillende feestjes, vaak ging hij mee om de techniek op te en het vervolgens te bedienen. Dit begon allemaal op camping Callassande. Ze deden daar in de zomermaanden elke maandagavond een drive in show voor de camping-gasten. Toen de drive in shows stopten, is jordy werkzaam geraakt in een Feestcafe in schagen. Hij leerde zichzelf daar zo te ontwikkelen en heeft nu het totale party gevoel in handen! Na vele clubs, feestcafe's en prive feesten in zowel binnen, als buitenland heeft jordy zich bewezen als professionele allround dj ! Kortom: Voor elk feest van jaren 70-80 , een allround dance avond , clubnight, Apres ski tot hardstyle partys!

 

TOM HAVER 

Tom begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij 'troubadour' speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Het zingen komt even op een laag pitje te staan. Tom krijgt de kans om als dj aan de slag te gaan in Callantsoog.
Hierna gaat hij aan de slag in Bob's Party Palace

Uitgeest. Tijdens het stappen in de skihut in Rotterdam wordt hij spontaan aangenomen. Tom staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de skihut. In de weekenden is hij actief als DJ in Bob's. 
In 2006 neemt Tom Haver samen met 2 oud collega dj's een cd op. De single komt in de top 20, de clip op TMF en Jumping Jacks is ontstaan. Tom besluit om zich totaal te focussen op muziek. Hij is dan iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden te vinden waar hij staat te zingen en te draaien.
Tijdens een avondje stappen in café bolle Jan waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook eens een keer in het café op te treden. Dit doet hij graag en zo staat hij ook regelmatig in café bolle Jan te zingen.
Inmiddels is hij bekend van de nummers 'Stil in mij', "Hey jij", "Blijf vannacht bij mij" en 'Samen Vanavond', een cover van de Brazilliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen.