• U bent hier
  • Home
  • Nieuws & Events
Nieuws & Events

Lentebierroute

Bierliefhebbers opgelet! Het is weer tijd voor de lente-editie van de bockbiertocht in Heemskerk. Diverse deelnemende horecabedrijven presenteren een heerlijk lentebier, waarbij de gast verwend wordt met een bijpassend hapje.

Lentebierroute

Op zondag 31 maart, 7, 12, 13 & 14  april vindt in Heemskerk de Lentebierroute plaats. Liefhebbers zullen ongetwijfeld bekend zijn met de Heemskerkse Bock / Lentebierroute. Vanwege het grote succes en de liefde voor mooie bieren, is er natuurlijk ook dit jaar weer een lente-editie waarbij de gast ook verwend wordt met een bijpassend hapje.

Er zijn 10 horecabedrijven die elk een ander Lentebier met hapje aanbieden. Grand Café Van Ruysdael schenkt PaasIJ van Brouwerij 't IJ met Lamspastrami & truffelmayonaise. 

PaasIJ (7% vol.) is een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop. Een prettige combinatie waarbij het bittertje extra mooi naar voren komt door de licht geroosterde mout. De afdronk is licht tintelend, met een langdurige frisse nasmaak. Een IJ om elk voorjaar weer gretig naar op zoek te gaan.

De Route beslaat de volgende zaken:
* Grand Café Van Ruysdael  * Jack's Café  * Meesters en Juffen * Halfweg eten en drinken * Het Dorrup * Nozem en de Non * Café Cheers * Café Ons Plein * La Citadel * Brasserie 38 

Check de facebookpagina van horeca heemskerk voor de deelnemers per dag.

Om deel te nemen aan de Lentebierroute dient men vooraf een ‘stempelkaart’ te kopen (€ 5,00). Deze is bij elk deelnemend horecabedrijf verkrijgbaar. De route kan in willekeurige volgorde worden afgelegd. Het genoten biertje en hapje levert per zaak een stempel op. Met een volle stempelkaart maakt de bierliefhebber kans op leuke prijzen. Dus als je eenmaal een volle stempelkaart hebt, lever deze dan gelijk in bij een van de horecazaken.

Heel veel bierplezier !Informatie

Social media

Openingstijden

Maandag: vanaf 11:00 uur
Dinsdag: vanaf 10.00 uur
Woensdag: vanaf 10.00 uur
Donderdag: vanaf 10.00 uur
Vrijdag: vanaf 10:00 uur
Zaterdag: vanaf 10:00 uur
Zondag: vanaf 11:00 uur

 
Keuken geopend tot: 22:00 uur

Contact

Grand Café Van Ruysdael
Ruysdaelstraat 1
1961 RM  Heemskerk

0251 232 232
reservering@grandcafevanruysdael.nl


© Grand Café Van Ruysdael 2019
Website door Pieter Smit Media