• U bent hier
  • Home
  • Nieuws & Events
Nieuws & Events

Wijnroute

Vanwege het grote succes organiseert de gezamenlijke Heemskerkse horeca ook dit jaar weer de Wijn Route. U koopt eenmalig een stempelkaart voor € 5,00. Hiervoor krijgt u bij elke horecagelegenheid een glas wijn met een bijpassend hapje tegen gereduceerd tarief.

Wijnroute

Liefhebbers zijn ongetwijfeld al bekend met de wijnroute van voorgaande jaren. Ook dit jaar wordt de gast verwend met bijzondere wijnen en een bijpassend hapje op vertoon van de stempelkaart. De route is af te leggen op zondag 9 juni, zondag 16 juni en het hele weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni.

Grand Café Van Ruysdael biedt een heerlijk frisse & fruitige Pinot Grigio "Blush" uit Italië met bijpassend hapje voor slechts € 3,50.


Er zijn 9 horecabedrijven die elk een andere mooie wijn met hapje aanbieden op vertoon van de stempelkaart.

De Route beslaat de volgende zaken:


* Grand Café Van Ruysdael * Brasserie 38 * Jacks Biercafé * Meesters en Juffen * Halfweg eten en drinken  * Het Dorrup  * Café Ons Plein * La Citadel * Café Dam


Om deel te nemen aan de Wijnroute dient men vooraf een ‘stempelkaart’ te kopen (€ 5,00). Deze is bij elk deelnemend horecabedrijf verkrijgbaar. De route kan in willekeurige volgorde worden afgelegd. Het genoten wijntje en hapje levert per zaak een stempel op. Met een volle stempelkaart maakt de wijnliefhebber kans op leuke prijzen. Dus als je eenmaal een volle stempelkaart hebt, lever deze dan gelijk in bij een van de horecazaken.
 
Heel veel wijnplezier!Informatie

Social media

Openingstijden

Maandag: vanaf 11:00 uur
Dinsdag: vanaf 10.00 uur
Woensdag: vanaf 10.00 uur
Donderdag: vanaf 10.00 uur
Vrijdag: vanaf 10:00 uur
Zaterdag: vanaf 10:00 uur
Zondag: vanaf 11:00 uur

 
Keuken geopend tot: 22:00 uur

Contact

Grand Café Van Ruysdael
Ruysdaelstraat 1
1961 RM  Heemskerk

0251 232 232
reservering@grandcafevanruysdael.nl


© Grand Café Van Ruysdael 2019
Website door Pieter Smit Media