• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Lentebierroute Heemskerk

Op 8, 15, 20, 21 & 22  april vindt in Heemskerk de Lentebierroute plaats. Liefhebbers zullen ongetwijfeld bekend zijn met de Heemskerkse Bock / Lentebierroute. Vanwege het grote succes en de liefde voor mooie bieren, is besloten om ook dit jaar weer een lente-editie te presenteren waarbij de gast ook verwend wordt met een bijpassend hapje.


Er zijn 10 horecabedrijven die elk een ander Lentebier met hapje aanbieden. Grand Café Van Ruysdael schenkt PaasIJ van Brouwerij 't IJ met bijpassend hapje. 

 

PaasIJ (7% vol.) is een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop. Een prettige combinatie waarbij het bittertje extra mooi naar voren komt door de licht geroosterde mout. De afdronk is licht tintelend, met een langdurige frisse nasmaak. Een IJ om elk voorjaar weer gretig naar op zoek te gaan.

 

De Route beslaat de volgende zaken:
* Grand Café Van Ruysdael  * Café Cheers  * Meesters en Juffen * Halfweg eten en drinken * Het Dorrup * Café Dam * Grand Café in de Kas * Café Ons Plein * La Citadel * Brasserie 38

 

Check de facebookpagina van horeca heemskerk voor de deelnemers per dag.

 

Om deel te nemen aan de Lentebierroute dient men vooraf een ‘stempelkaart’ te kopen (€ 5,00). Deze is bij elk deelnemend horecabedrijf verkrijgbaar. De Route kan in willekeurige volgorde worden afgelegd. Het genoten biertje en hapje levert per zaak een stempel op. Met een volle stempelkaart maakt de bierliefhebber kans op onwijs leuke prijzen. Elk café of restaurant heeft namelijk een prijs beschikbaar gesteld. 
Dus als je eenmaal een volle stempelkaart hebt, lever deze dan gelijk in bij een van de horecazaken.

 

Heel veel bierplezier !