• Reserveren
  • Dinerkaart
  • Openingstijden
  • Agenda
  • Nieuwsbrief
Toon navigatie

Groepsdiner

Gezellig dineren met een groot gezelschap. Grand Café Van Ruysdael is de perfecte locatie. We heten u graag van harte welkom.

Grote gezelschappen worden in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van zogenaamde keuzemenu’s.

Maar uiteraard is het ook mogelijk om met een groot gezelschap a la carte te dineren. We laten graag de keuze aan de gast.

 

En daarnaast is het natuurlijk ook geen probleem wanneer kleine gezelschappen gebruik maken van een keuzemenu.

 

Voordeel van een keuzemenu is dat er een vaste prijs wordt gerekend. U hebt keuze uit 3 prijsklassen.

 

Keuzemenu 1  € 27,50
Keuzemenu 2  € 31,50
Keuzemenu 3  € 35,50

* Bekijk hier onze keuzemenu's >>

 

Indien u kiest voor een keuzemenu hoeft u uitsluitend door te geven welk menu c.q. prijsklasse u wilt gebruiken. Het menu geldt voor alle mensen van het gezelschap, kinderen of vegetariërs kunnen gebruik maken van de a la carte kaart. Op de avond presenteren we de gerechten op een klein kaartje. Uw gasten kunnen aan de hand hiervan hun keuze voor een gerecht doorgeven.
Helaas is het niet mogelijk om gerechten van de diverse menu's te wisselen of andere wijzigingen aan te brengen.
Indien u  wilt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0251-232232. Indien u vragen heeft, zal de afdeling Reserveringen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Daarnaast kunt u ons contacten middels e-mail: Of u maakt gebruik van ons online-reserveringsformulier. Klik hier om online te reserveren

 

Belangrijk: Indien u online of per e-mail reserveert, willen we u verzoeken om dit minimaal 2 dagen van te voren te doen. Online reserveringen zijn slechts een aanvraag. Uw reservering is pas definitief, wanneer u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.